miércoles, 30 de diciembre de 2015

COCIÑA PARA OS NENOS DE CERPONZÓNS EN NADAL.




Coma tódolos anos non nadal, a ACD Chan do Monte, organizou actividades para os nenos dá parroquia, este ano decidiron adicalo a cociña.

Foron dous dias intensos de 3 horas aproximadamente, non que os nenos gozaron aprendendo, e tamén comendo o que fixeron.

As clases foron impartidas por Mercedes Cochón, formada non CIFP Carlos Oroza, especialista en servizos de restauración, traballou non hotel Sanxenxo, e no parador nacional de Pontevedra, entre outros, entre outros premios un segundo premio de tapas creativas Carlos Oroza, "espetada de po a galega con cebola confeitada e tomate",3º do 5º campionato internacional de baristas de escola, leva 7 anos dirixindo durante o entroido de Pontevedra, a festa dá filloa. Con este pequeno resumo dá actividade de Mercedes, queda feita a presentación dá mestra que deu as clases de cociña. Por certo, o mais importante, tamén veciña dá parroquia.

Quero mencionar tamén as representantes dá asociación cultural dá parroquia que se encargaron de organizar o evento, e manter orde na clase, xa que eran sobre 36 rapaces, e como sabedes e dificil conseguir un certo orde. Asombrosamente, mantiveron a atención case todo o tempo e sacaron os traballos adiante. por certo con moi boa pinta.

O primeiro día, fixeron, a masa dunha pizza, o recheo, e ó forno, porcións individuais, cada un fixo a sua, e por suposto cada un comeu a sua, de sobremesa fixeron unha napolitana de chocolate, dá que deron boa conta tamén.
Ou segundo día, fixeron un bolo de pan de hamburguesa, coa hamburguesa, donuts, e galletas con chocolate. Tampouco sobrou nada.


Aquí van as fotos de diferentes momentos dous días de cociña dous nenos de Cerponzóns, organizado por ACD Chan do Monte.

Felicitacións por ou traballo ben feito.









































































































No hay comentarios:

Publicar un comentario